Cyklon Nordicin yhteistyökumppanit

Cyklonin päämateriaali on puu / CLT.  Kumppaninamme on Stora Enso Oyj, joka toimii materiaalin toimittajana ja osallistuu osaltaan myös tuotteen kehittämiseen. Stora Enson tuotantokapasiteetti ja sekä tekninen osaaminen tuo vahvan lisän Cyklon Nordicin tuotekehitykseen.

Puurakentajat Group Oy on suomalainen puuteknologiaan erikoistunut konserni, jolla on kymmenien vuosien kokemus massiivipuurakentamisesta ja -saneeraamisesta. Suunnittelemme, tuotamme ja rakennamme ekologisesti kestäviä ja terveellisiä pientaloja, kerrostaloja sekä mm. kouluja ja päiväkoteja. Puurakentajien massiivipuuelementit mahdollistavat nykyaikaisia arkkitehtonisia ratkaisuja ja tehostavat rakentamista sekä taloudellisesti että ympäristön ja terveyden kannalta. Rakennamme massiivipuurakennuksia, joissa ihminen voi hyvin.

Cyklon pyöräpysäköinnin ovet ovat varustettu Loihteen pääsynhallintajärjestelmällä. Käyttäjän saapuessa ovelle Loihde pääsynhallinta tunnistaa käyttäjän matkapuhelimen ja avaa oven. Ovesta kulkiessa valvontakamera aktivoituu ja kuvaa käyttäjän ja tallentaa sen valvontatietoihin mahdollisten väärin-käytösten selvittämiseksi. Haluttuina aikoina käyttäjältä voidaan vaatia myös biometrinen tunnistautuminen puhelimella oven avaamiseksi.

Keskeinen osa-alue tuotteen käytettävyydelle on sen käyttäjämukavuus ja turvallisuus. iLoqin tarjoamilla ratkaisuilla turvallinen säilytys Cykloneissa on saatu mahdollisimman korkealle tasolle käyttömukavuudesta lainkaan tinkimättä.