PYÖRÄPARKKITALOT

Turvallinen pysäköintitalo polkupyörille, skuuteille ja muille kevyenliikenteen välineille, kustannus- ja tilatehokkaasti.

Cyklon-pyöräparkkitalo on kustannus- ja tilatehokas ratkaisu asuintalojen, kauppakeskusten ja julkisten rakennusten kevyenliikenteen pysäköintitarpeisiin. Cyklon-pyöräparkkitalo on aina kohdekohtaisesti räätälöitävissä, käyttäjälle se on helppo ja turvallinen.

Pyöräparkkitalo on turvallinen ja vähän tilaa vievä tapa ratkaista yksityisten ja julkisten tilojen polkupyöräpysäköinti. Konseptiin on mahdollista sisällyttää monia lisäpalveluja, korkean turvatason lukitusjärjestelmä,  akkujen lataus, huoltopiste, pesupaikka sekä aurinkoenergian talteenotto. Myös erikoispyörille on varattu oma tila.

Käyttäjien kannalta tärkeää pyöräparkkitalossa on helppokäyttöisyys ja turvallisuus. Pysäköinnin ja pyörän noutamisen on sujuttava nopeasti ja helposti. Pyörätelineen turvalliseen lukitukseen on Cyklonissa kiinnitetty hyvin paljon huomiota.

Arkkitehtonisesti korkeatasoinen Cyklon-pyöräparkkitalo ja sen julkisivu on helppo sijoittaa ja muokata kullekin alueelle sekä kaupunkikuvaan sopivaksi. Näin se sopeutuu ympäristöönsä, olipa kyseessä uudisrakennus tai jo olemassa oleva kiinteistö.

Se on kustannus- ja tilatehokas tapa järjestää pyörien pysäköinti yksityisissä ja julkisissa tiloissa. Lisäksi kevyt rakenne mahdollistaa Cyklon-pyöräparkkitalon sijoittamisen esimerkiksi pihakannen päälle.

Polkupyöräparkkitalomme on EU:ssa suojattu yhteisömallioikeus (RCD 009054232-0001)

Polkupyörätelineemme on EU:ssa suojattu yhteisömallioikeus (RCD 009054224-0001)

LUE LISÄÄ CYKLON-PARKKITALON VARKAUDENESTORATKAISUISTA »

Cyklon-pyöräparkkitalojen yhteyteen saadaan myös helposti liitettyä pakettiautomaattipalvelut.